0 0.00 Lei

Nu ai produse in cos

Instructiuni Expediere

Trimite dispozitivul GRATUIT din intreaga tara
Il vom repara si livra rapid!

 


Pasul 1. Contacteaza-ne

0784 434343      0785 434343    contact@iqfix.ro

Foloseste numerele de telefon sau adresa de e-mail pentru a ne contacta si a primi un cost estimativ pentru defectul sesizat.

Pasul  2. Trimite-ne Dispozitivul

Este foarte important sa impachetezi dispozitivul corespunzator, de preferat in cutia sa originala, pentru a te asigura ca acesta nu sufera alte defectiuni in timpul transportului.  Nu uita sa ne scrii pe ambalaj: numele, adresa, numarul de telefon de contact si defectul pe care l-ai sesizat.
Poti aduce dispozitivul in unul dintre cele 19 puncte de colectare din magazinele IQBox sau trimitem noi curierul la tine.

Pasul 3. Efectuam Reparatia

Dupa ce primim dispozitivul, efectuam investigatiile necesare si te informam cu privire la costul total al reparatiei. Imediat ce primim acceptul tau efectuam reparatia defectiunilor descoperite in urma diagnosticarii. Daca nu esti de acord ca noi sa iti reparam dispozitivul, il vom trimite inapoi spre tine iar tu va trebui sa achiti o taxa de 25lei. Daca nu poate fi reparat, dispozitivul este trimis catre tine GRATUIT.

Pasul 4. Livrare Rapida

Imediat ce dispozitivul este reparat, te vom informa in legatura cu acest lucru si il vom trimite in magazinul IQBox in are l-ai predat sau direct la tine prin curier.


Folosim cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare pe site-ul nostru. Afla mai multe detalii aici. Pentru acceptarea politicii de cookie-uri, va rugam apasati butonul Accept.