0 0.00 Lei

Nu ai produse in cos

Pentru a putea returna produsele comandate te rugam sa urmezi pasii de mai jos:

 1. Citeste „Termeni si Conditii Retur”
 2. Completeaza Formularul de retur si trimite-l pe mail:contact@iqfix.ro
 3. Daca esti instiintat de colegii nostri ca produsele sunt eligibile pentru retur, te rugam sa le trimiti( fara ramburs) prin intermediul unei firme de curierat rapid la adresa indicata de colegii nostri.
 4. Dupa expediere te rugam sa ne trimiti pe mail numarul AWB si numele firmei de curierat
 5. Dupa ce produsele sunt verificate de colegii nostri vei fi contactat in vederea finalizarii acestei proceduri

ATENTIE!

Colete de care nu am fost instiintati in prealabil si cele cu ramburs NU vor fi receptionate!

 

Termeni si Conditii Retur

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform OUG 34/2014. Consumatorul persoana fizica are dreptul sa notifice in scris comerciantul retragerea din contract, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului. Transportul produselor comandate inapoi la depozitul IQFix.ro* va fi suportat in totalitate de client.

Pentru a fi eligibil pentru returnare produsul trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Prevederile OUG 34/2014 se aplica doar consumatorului definit ca orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii asa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 OG 21/1992 privind protectia consumatorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.

Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maxim 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data informarii IQFix.ro de catre Consumator asupra deciziei de retragere din contract si acceptarea returului. IQFix.ro va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut. Suma de bani aferenta produselor returnate se va restitui ulterior verificarii produselor in contul bancar sugerat in Formularul De Retur.

Exceptiile privind dreptul de retur sunt enumerate exemplificativ, fara a ne limita la urmatoarele (conform art. 16 OUG 34/2014):

 1. Licente software (din aceasta categorie fac parte si produsele ce detin sisteme preinstalate)
 2. Produsele pentru ingrijire personala, cosmetice, parfumuri, produsele pentru igiena intima si produsele pentru igiena dentara pot fi returnate doar daca sunt sigilate.
 3. Extensii de garantii etc.
 4. CD-uri desigilate
 5. Poti returna anvelopele, jantele, produsele de electrica auto, cele de intretinere & cosmetic auto daca nu le-ai folosit, insotite de eticheta originala, nedeteriorata si celelalte elemente de identificare atasate
 6. Casti intraauriculare
 7. Saltelele, decoratiunile si obiectele textile se pot returna doar daca sunt sigilate sau nu au fost indepartate etichetele acestora
 8. Asigurarile auto
 9. Jucariile produsele pentru copii & bebe si produse pentru gravide se pot returna doar sigilate
 10. Cartile care prezinta urme de utilizare
 11. Produse de tip comanda speciala, indiferent de categorie aduse in stoc in urma unei comenzi ferme din partea ta si a efectuarii platii in avans, nu pot fi returnate (in aceasta categorie intra si sistemele Diaxxa si cele asamblate la cerere)

*prin IQFix.ro facem referire la S.C. Windair S.R.L

Folosim cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare pe site-ul nostru. Afla mai multe detalii aici. Pentru acceptarea politicii de cookie-uri, va rugam apasati butonul Accept.