0 0.00 Lei

Nu ai produse in cos

Cariere

Am construit o echipa dinamica si profesionista pentru a oferi clientilor nostri cele mai bune oferte si o experienta de cumparare de calitate.

Suntem in cautarea unor colegi entuziasti, axati pe dezvoltare personala si profesionala si orientati spre performanta.

Esti pasionat/a de telefoane mobile si esti dornic/a sa impartasesti aceasta pasiune cu alti oameni? Esti dornic/a sa adopti stilul si serviciile unice ale IQFix ? Esti sociabil/a, abordabil/a si dai dovada de empatie?

Te invitam sa descoperi ce inseamna o cariera la IQFix verificand posturile disponibile. Nu gasesti un post corespunzator criteriilor tale? Trimite-ne CV-ul tau la adresa contact@iqfix.ro si vei fi contactat/a in cazul in care abilitatile si competentele tale se potrivesc cu cerintele unor posturi noi. Important este sa mentionezi in formular care sunt preferintele tale legate de domeniul, locatia sau departamentul pentru care vrei sa aplici, pentru a ne permite sa identificam mai usor care sunt posturile care ti s-ar potrivi.

Folosim cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare pe site-ul nostru. Afla mai multe detalii aici. Pentru acceptarea politicii de cookie-uri, va rugam apasati butonul Accept.