0 0.00 Lei

Nu ai produse in cos

Recenzie iPhone X

Recenzie iPhone X

Caracteristicile generale pentru iPhone X

Cand facem referire la iPhone X, putem spune cu incredere ca este combinatia perfecta intre confort portabil cu un display OLED incantator. Camera din spate o intrece pe cea a lui iPhone 8 Plus in lumina slaba, iar camera din fata face niste fotografii-portret impresionante. Recunoasterea faciala a fost considerata ca fiind una din cele mai bune caracteristici pe care Apple le-a implementat device-urilor lor, insa, cercetari ulterioare au dovedit ca aceasta functiona eronat de multe ori, nefiind o functie pusa la punct in totalitate. Multe persoane care au achizitionat telefonul au mentionat ca au putut debloca telefonul cu trasaturile faciale ale unei rude apropiate. iPhone X reprezinta un pas mare facut de catre Apple in ceea ce priveste dezvoltarea tehnologica si sustinem cu incredere ca pentru ultimul lor model de smartphone, acestia s-au intrecut pe ei insisi. iPhone X este cel mai revolutionar gadget de la originalul iPhone, din 2007, incoace. Noul model aniverseaza zece ani de la lansarea sa originala, incheiand un cerc complet. Insusi Tim Cook a numit lansarea noului telefon un progres în tehnologie, viitorul smartphone-urilor și gadgetul pe care au vrut sa il realizeze de la bun inceput.

Am scris o recenzie pentru cel mai nou gadget în care vom analiza dacă acest smartphone merită să va apartina, oferind argumente pro și contra și modurile in care poate fi folosit. 

Ecranul

Un ecran mai mare decât cel al iPhone 8 Plus într-un gadget puțin mai mare decât acesta este o realizare fenomenală și o caracteristica uimitoare. Se potriveste perfect in mana intr-un mod in care telefoanele Plus păreau uneori fortate. Minunat!

iPhone X are un ecran OLED de 5,8 inci, cel mai bun lucru pe care Apple l-a făcut pentru dispozitivele sale și in acelsi timp o caracteristica greu de ratat. Culorile sunt vibrante si strălucitoare, negrul este mai profund și albul mai strălucitor. De asemenea, are un ecran nou, mai lung, care este putin mai mare ca cel al iPhone 8 in ceea ce priveste spatiul pentru display. Noul display Apple prezintă acum o nouă caracteristică: redare HDR. Telefonul poate afișa filme codate în formatele HDR10 și Dolby Vision și, combinate cu afișajul OLED, imaginile oferă o reproducere a culorilor mult mai profundă și realistă.

Functia de recunoastere a fetei

Funcția de recunoaștere a feței este un nou sistem implementat de Apple, care înlocuiește ID-ul tactil pentru scanarea amprentelor faciale. Este simplu de configurat. Rotiti-va capul in jur de cateva ori si sunteti gata sa o folositi. Funcționează atât de repede încât, după un timp, uitați că aceasta functie exista. In combinație cu interfața nouă face ca telefonul și aplicațiile sale să se simtă interconectate. Recunoașterea faciala a depășit cu mult așteptările noastre pentru noua tehnologie biometrică. Am folosit recunoașterea faciala pe alte smartphone-uri și experiența s-a dovedit a fi greoaie si eronata.

Animoji

Probabil ați auzit multe despre functia Animoji, cea care vă permite să creați emoji vorbind folosind camera TrueDepth și propria față. Printre alte avatare, vă puteți transforma fața într-un unicorn, un câine sau o pisică. Cel mai impresionant la această caracteristică nu este faptul că puteți să trimiteți tuturor prietenilor tăi Animojis cu fața ta, ci precizia cartografierii faciale. Această caracteristică este o inovație masivă, dar, în opinia noastră, aceasta functie in sine nu merita achizitionarea telefonului.

Design

iPhone X include un ecran mare, cu o rezoluție mare, rotunjită, din margine in margine, care oferă o experiență, mai bogată în conținut ca niciodată. Marginea stralucitoare a iPhone-ului X în formă de bandă din oțel inoxidabil lustruit arata si spatele de sticla, care a ajuns sa imi placa la iPhone 8, arata cel mai bine datorita unei culori argintii mai calde decat pe telefonul celalalt. Ca un minus pentru design, iPhone X este aproape în întregime făcut din sticlă, și a fost cunoscut ca fiind cel mai fragil dispozitiv din repertoriul Apple.

Incarcarea wireless

Ne place această caracteristică la acest iPhone pentru că este foarte convenabil. Dacă verificați continuu telefonul, nu trebuie să deconectați telefonul de fiecare dată când aveți nevoie de el. Singura calitate slabă pe care am descoperit-o este că am pus telefonul stramb pe placa de încărcare, iar dimineata am descoperit ca nu se incarcase deloc. Desigur, puteți încărca încă iPhone-ul pe calea obișnuită prin cablul Lightning

.

Concluzie

Nu în ultimul rând, prețul celui mai recent iPhone este cel mai mare preț de până acum, dar, după cum știm deja, utilizatorii de iPhone sunt mai dispuși decât majoritatea să treaca cu vederea costul mare. Am ajuns la concluzia că, în special, acest smartphone merită cu adevărat. iPhone X este o evoluție a iPhone-ului, dar va trebui să părăsiți zona de confort pentru a face un salt în viitorul tehnologiei.

Folosim cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare pe site-ul nostru. Afla mai multe detalii aici. Pentru acceptarea politicii de cookie-uri, va rugam apasati butonul Accept.