0 0.00 Lei

Nu ai produse in cos

Poze perfecte de Instagram făcute cu iPhone? Se poate!

Poze perfecte de Instagram făcute cu iPhone? Se poate!

Mai jos îți prezentăm câteva idei care sigur îți vor fi de folos:

Nu folosiți blițul!

În pofida multor tutoriale de fotografie, blițul este de fapt doar un LED care poate să răspândească o lumină albă pe fotografie. Dacă aveți lumina, vă încurajăm să vă folosiți de ea din plin pentru obținerea unor poze reușite. Dacă realizezi fotografii noaptea, încercați cursorul de expunere din aplicație pentru a schimba luminozitatea.

Pentru mai multă lumină în cadru, folosiți lanterna altui telefon îndreptând lumina acestuia asupra subiectului pozei.

Pentru realizearea de fotografii care prezintă peisajele scenice folosește opțiunea Grilă pe care o poți activa de la setările aplicației Cameră. Acest truc este perfect atunci când vrei să captezi peisaje urbane, fotografii geometrice, Grila te ajută să menții linia orizontului. Folosind această opțiune, urmează regula de trei, teorie care susține că un cadru este mai reușit compozițional dacă părți importante din subiect sunt așezate pe liniile grilei sau la intersecția acestora. Editorul foto te poate ajuta de asemenea să îndrepți poza dupa ce ai făcut-o.

Folosește modul “Fotografiere Continuă” pentru fotografiile realizate în mișcare. Fie că alergi cu animalul de companie în parc, încerci un nou rollercoaster sau ești la ski cu prietenii, făcând poze în modul “fotografiere continuă” te asiguri că poți alege cel mai bun cadru din pozele realizate în modul fotografiere continuă. Pentru a accesa această opțiune, ține apăsat pe butonul de captură până când ești mulțumit cu numărul de fotografii făcute.

Încearcă pe cât posibil să prinzi “Golden Hour”, ora perfectă la care să realizezi fotografii este la amurg, atunci lumina este caldă și delicate, astfel obții cu usurință cadrul perfect. Scade nivelul de expunere pentru fotografie și îți va ieși o poză tocmai bună de postat pe Instagram. Ramane doar să te gândești la hashtaguri.

Cunoști senzația când ai urcat în vârful unui munte, iar priveliștea este prea frumoasă să nu o pozezi ? Însă uneori peisajul este prea vast să încapă în cadru. Cum poți reda frumusețea sa dacă nu printr-o fotografie cu unghi larg? Adaugă volum pozei cu modul panoramă al iPhone-ului tău.

Ultimul, dar nu cel din urmă, folosirea cronometrului ca și opțiune pentru poză este un truc foarte eficient. Fie că folosești butonul de volum pentru a captura pozele, setarea cronometrului îți oferă timp pentru a te așeza în poziția perfectă.

Încheiem cu un lucru pe care probabil îl știai deja și anume: folosind un model mai nou de iPhone cu siguranță obții poze de o calitate mai bună, cei de la Apple îmbunătățind constant calitatea camerei de la un model la altul.

Folosim cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare pe site-ul nostru. Afla mai multe detalii aici. Pentru acceptarea politicii de cookie-uri, va rugam apasati butonul Accept.