0 0.00 Lei

Nu ai produse in cos

Beneficiile IQFix

 1.       Garantie

     Majoritatea reparatiilor efectuate in laboratoarele IQFix vin insotite de garantie, de pana la 12 luni.

 2.       Colectare si livrare gratuita

      Poti trimite dispozitivul GRATUIT din intreaga tara. Noi il reparam si il livram rapid!

 3.       Tehnicieni specializati

     Technicienii IQFix sunt experti in electronica si sunt specializati in efectuarea tuturor reparatiilor necesare unui dispozitiv electronic. Acestia sunt instruiti in permanenta pentru a fi informati despre noile procese de reparatii si pentru a putea mentine cele mai inalte standarde.

 4.       Reparatii pe loc

     Majoritatea reparatiilor pe care le efectuam pot fi realizate in 30 de minute, timp in care clientii pot savura linistiti o cafea in zona de asteptare.

 5.       Conceptul de Laborator Deschis

     Fiind construite ca un laborator deschis, in centrele de reparatii IQFix poti urmari de la zero si pana la finalitate intregul proces prin care dispozitivul tau este reparat.

 6.       Program magazine

     Centrele de reparatii IQFix sunt deschise de Luni pana Sambata pentru dumnevoastra cu un program prelungit.

 7.       Reparam orice dispozitiv

     Indiferent ca este vorba despre suport tehnic pentru marci renumite de smartphone, cele mai noi produse lansate pe piata sau de accesorii, tehnicienii IQFix pot rezolva probleme hardware precum componente sparte sau daune produse de apa, precum si probleme software, transferuri securizate de date, back-up si altele.Folosim cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare pe site-ul nostru. Afla mai multe detalii aici. Pentru acceptarea politicii de cookie-uri, va rugam apasati butonul Accept.